Коледна звънец на корицата на корицата на червена празнична празнична празнична локална коледна спално бельо Дишащ мек микрофибър плат комплект с капаци за възгл?
  • Новинка

Коледна звънец на корицата на корицата на червена празнична празнична празнична локална коледна спално бельо Дишащ мек микрофибър плат комплект с капаци за възглавници с двойни размери King 102 x90

BGN 3.00

Сума
На склад

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Описание на продукта Празнично и жизнено : Плъзнете този защитен слой върху вашия утешител, одеяло или одеяло, вместо в горния лист. Това не е вложката на утеха или запълване. Пакет : Пакет : 1 покритие на одея Покритие 1 на одеяло покритие 102 "x 90" (размер на крал), 2 възглавници срам 20 "x 36" (+2 "microfiberd). Лесна грижа : машинно измиване отделно в студена вода, без омекотител за тъкани, без избелване, суха суха ниска топлина, без листове за сушилня, желязна ниска топлина . Ние сме утвърден продавач в областта на обзавеждането на дома, с бизнес история от близо 10 години. Това е капак за утешител. Дизайн : Скрито затваряне с цип, проектирано, лесно да поставите завивката си навътре и навън, четири скрити връзки във всеки ъгъл на корицата на Duvet Keep Duvet вложка на място, калъфките за възглавници са затваряне на обвивката, висококачествен цип, който избираме, отлично шиене, което използвахме. Искате да промените всички модели на вашия собствен дизайн, няма проблем. Спецификации Material : полиестер. Ако обичате да проектирате продукти и да имате уникални продукти от цял ​​свят, можете да ни изпратите вашия дизайн по имейл и ние ще го отпечатаме върху продуктите, които поръчвате. Процес на производство : Прехвърляне на печат [Специални инструкции] Този размер на размера е нормално явление, че грешката е в рамките на 2-4 см поради различни методи на измерване . Нашата компания има магазини в Amazon и Wal Mart. Основните ни продукти са отпечатани продукти, включително, но не само, одеяла, торби, кърпи, комплекти за спално бельо, покривки, шапки, капаци на седалките, поли за коледно дърво. В бъдеще ще изследваме повече продукти и ще чакаме да ги проектирате.