Li HB Store Слънчев LED Интегрирана човешка сензорна светлина на открито, домашна светлина, контролирана на открито двор път дистанционно управление улична светлина, гр?
  • Новинка

Li HB Store Слънчев LED Интегрирана човешка сензорна светлина на открито, домашна светлина, контролирана на открито двор път дистанционно управление улична светлина, градинска светлина, черно

BGN 3.00

Сума
На склад

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Слънчевата лампа е изработена от материали, с красив, издръжлив и надежден дизайн на външния вид, от облачно и дъждовно време Мултически ъгъл и регулиране на посоката за по -ефективно зареждане. Предоставянето на безопасни и надеждни продукти е от основно значение за нашия бизнес и ние строго ще се придържаме към всички съответни производствени стандарти. Светлината е ярка и може ясно да осветява всичко около нея. Използвайте изцяло слънчеви енергийни източници за ефективно и екологично оздравяване. Подходящ за някои големи обществени места, дворове, паркове и др. Водоустойчив, силно запечатан за влизане на дъждовна вода, което затруднява повреди дори при сурови метеорологични условия Размер на производител : 22x10cmvoltage : 3. Има два вида, от които да избирате, с различни интериорни и външни дизайни и има един, който може да отговори на вашите нужди. Безопасност и надеждност на продукта : Безопасността и надеждността на продукта са много важни за репутацията на бизнеса.7 Vpower : 40wcharging Време : 6 часа Време за светлина : 4-8 часа Продукт съдържа : 1x Слънчева лампа 1x Дистанционно управление Приложими случаи : Това съдържат : Това съдържат : 1x слънчева лампа 1x дистанционно управление Приложими случаи : Това съдържат : Това съдържат : 1x слънчева лампа 1x дистанционно управление Приложими случаи : Това съдържат приложими случаи : това : Това е Продуктът може да се използва като партия за парти за вашите близки или приятели, които могат да осигурят добра семейна атмосфера и междуличностни отношения и да дадат незабравима памет .