Бог чул тяхното ръководство за откриване на плач: намиране на свобода в разгара на изпитанията на живота, че светът може да познава предварително собственост на ме?
  • Новинка

Бог чул тяхното ръководство за откриване на плач: намиране на свобода в разгара на изпитанията на живота, че светът може да познава предварително собственост на меки корици Рей Вандер Лаан

BGN 1.33

Сума
На склад

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Това може да знае светът е уникална видео поредица, която оживява думата на боговете с изумително значение Това може да знае светът е уникална видео поредица, която оживява думата на боговете с изумително значение. Това е предварителна книга. Всички наши книги са в добро или по -добро състояние. Насърчени на местоположение в Луксор, Египет; Deir al Medina, Ramesseum и Червено море, тези осветяващи уроци по вяра позволяват ново разбиране на Библията, което ще основава вашите убеждения и ще преобрази живота ви. Чрез сплитането на Библиите завладяващи исторически, културни, религиозни и географски контексти, учителят и историкът Рей Вандер Лаан разкрива уникален поглед върху писанията значимост за съвременните вярващи. Индивидуалните вярващи и семейства ще получат жизненоважни прозрения от отдавнашни времена и култури чрез този иновативен подход към изучаването на Библията. Вандер Лаан илюстрира как в древни времена нищо не е било по -голямо от Египет . В този том на това, което светът може да знае, открийте как Бог отговаря на вика на неговите преследвани хора и се провъзгласява на себе си Господ на тях и техните потисници. В този том на това, което светът може да знае, открийте как Бог отговаря на вика на неговите преследвани хора и се провъзгласява на себе си Господ на тях и техните потисници.Format : Papterback Author : Ray Vander Laanis BN10 : 03108797444 ISBN13 : 9780310879749 Това пет сесионна малка група Bible Study DVD/цифро Че светът може да знае заснета DVD и серия DISTOM Guide. Вандер Лаан илюстрира как в древни времена нищо не е било по -голямо от Египет. Чрез сплитането на Библиите завладяващи исторически, културни, религиозни и географски контексти, учителят и историкът Рей Вандер Лаан разкрива уникален поглед върху писанията значимост за съвременните вярващи. Това пет-сесионно изучаване на Библията с малки групи (DVD/Digital Video се продава отделно) от забелязания учител и историк, Рей Вандер Лаан, е том осем от този, който светът може да знае, че е заснет DVD на локация и серия от водачи за откриване. Укороните включват : Колко големи е нашият Бог? - Заснето в Луксор, Египтисраел в робство : Бог чул техния вик - заснет в Божия Божия Диер Ал Мединафингер : Злостите - заснети в Рамесеумвач с мен : Израел напуска Египет - заснет в „Червеният Сийт“, царува : Червено море - заснети в The Red Seather Lord Reigns : Червено море - заснети в The Red Seather Dorgs : Червено море - заснети в The Red Seathe Lord Reigns : Червено море - заснет в The Червено море, предназначено за употреба с бога, чуваше тяхното видео проучване, продавано отделно.